Huidverbetering / huidverjonging

€ 76,00 (per behandeling)

Céll Fùsion C behandelingen zijn “no-nonsense” behandelingen die gericht zijn om huidprobleemoplossend te werken. Alle behandelprogramma’s worden op maat gemaakt en afstemt op uw doelstellingen. Na een uitgebreide intake wordt een behandelplan opgesteld met daarin uitgebreide adviezen om uw doelstellingen op gebied van huidverbetering te bereiken. Deze adviezen omvatten thuisgebruik van producten, levensstijl adviezen en behandeladviezen. Er zal een combinatie gemaakt worden met mogelijkheden uit de volgende behandelingen:

Beta Glucan Behandeling

Actieve behandeling tegen acné.

Coenzym Q10 Behandeling

Actieve behandeling ter preventie van huidveroudering en de bestrijding van signalen van stress op de huid.

Bio Placenta Behandeling

Geeft de jeugdige uitstraling terug aan de huid die in de overgang is.

Ceramide Behandeling

Een doelgerichte behandeling voor de droge en trekkerige huid.

Vitamine K Behandeling

Sterk verzachtende behandeling tegen roodheid. Geschikt voor alle vormen van roodheid op het gelaat.

VIA Behandeling

De hoogst geconcentreerde behandeling met vitamine C.

Wat is Céll Fùsion?

Céll Fùsion C ontwikkelt verzorgingsproducten tegen huidveroudering maar bovenal cosmetische oplossingen voor huidproblemen. De producten worden geadviseerd door dermatologen, plastisch chirurgen, medi-spa’s en huidverzorging professionals over de gehele wereld. Dankzij uitgebreide consulten, intensieve behandelingen en hoogwaardige huidverzorgings protocollen hervindt de huid haar balans, energie en een jeugdige uitstraling.

CMS dual liposomen technologie

Dankzij de nieuwste technologie vormt Céll Fùsion C een dubbele lipide opbouw in exact dezelfde structuur als de natuurlijke intercellulaire lipide. Hierdoor herstellen huidproblemen snel en door het herstellen van de beschadigde lipide barrière, hervindt de huid zijn originele conditie. Cel Membraan Structuur (CMS) heeft de mogelijkheid om dankzij de dubbele liposomentechniek door te dringen in de huid, zonder dat het kunstmatige geurstoffen, pigmenten en lonoline andere stoffen meeneemt. CMS zorgt er ten alle tijde voor dat de activering en stabilisering van ingrediënten gebaseerd is op de fysiologische kenmerken van de huid wat leidt tot een veilige opname door de huid.